APOLLON YHTEISKOULUN KANNATUSYHDISTYS ry

Tervetuloa liittymään Apollon Yhteiskoulun Kannatusyhdistyksen jäseneksi ja tällä tavoin yhdessä rakentamaan ja kehittämään kouluamme. Yhdistyksen jäseninä on koulun oppilaiden vanhempia sekä entisiä ja nykyisiä oppilaita ja opettajia.

Apollon Yhteiskoulu on hallintomalliltaan yksityinen koulu, jonka ylläpitäjänä toimii Apollon Yhteiskoulun Kannatusyhdistys ry. Koulullamme on perusopetuksen osalta sopimus Helsingin kaupungin kanssa. Toimimme alueen lähikouluna. Toimintamme rahoitetaan valtionavulla.

Toimiva jäsenkunta kertoo siitä, että vanhemmat ja huoltajat ovat kiinnostuneita oppilaiden koulunkäynnistä ja haluavat antaa henkistä tukea koululle ja sen työntekijöille. Yhdistyksen jäsenet valitsevat vuosittain yhdistykselle hallituksen, joka vastaa koulun toimintaan varatusta budjetista.

Jäseneksi voitte liittyä täyttämällä oheisen jäsenhakemuslomakkeen. Kannatusyhdistyksen hallitus käsittelee jäsenhakemuksen, minkä jälkeen saatte päätöksen jäsenyydestä, jäsenmaksulomakkeen, yhdistyksen säännöt ja jäsenpinssin. Vuosijäsenyys maksaa 10 € ja ainaisjäsenyys 40 €.

Puhelin:

rehtori 040-8274585
kanslia  040-4559082


APOLLON YHTEISKOULUN KANNATUSYHDISTYKSEN JÄSENEKSI HAKEMINEN

*
Postiosoite, postinumero ja paikka
*
Jäseneksi liittyvän etunimi ja sukunimi
Nimi ja luokka kukin omalle rivilleen

Lomakkeen vastaanottaja

Apollon Yhteiskoulun Kannatusyhdistys / kanslia

Arentipoku 1

00410 Helsinki