Maneesin varaus

MAKSUOHJEET

Maneesin kuukausimaksu on 150 €/ratsastaja yhdellä tai kahdella omalla hevosella. Kuukausimaksu oikeuttaa maneesin käyttöön kuukauden ajan maksupäivästä alkaen. 

Maneesin käyttö kertamaksulla on mahdollista vain Lapinjärven Ratsastuskeskuksen järjestämien valmennusten yhteydessä. Kertamaksu on 12 €/ratsukko.

Opetustunnin ryhmäkoon ollessa 3 tai enemmän sekä estetunnin, jossa esteitä 3 tai enemmän, tulee vuokraajien varata koko maneesi käyttöönsä. Koko maneesin vuokra on 50 euroa/tunti.

Maneesimaksu maksetaan ETUKÄTEEN Lapinjärven Maneesi Oy:n tilille FI8252540720035056 viitteellä 107. 

MANEESIN VARAAMINEN 

Varaus on tehtävä varauskalenteriin viimeistään edellisenä päivänä klo 18 mennessä. Maneesivarauksen voi tehdä korkeintaan kaksi viikkoa etukäteen. Varausohjeet saa sähköpostilla osoitteesta info@lapinjarvi.net

​Maneesivarauksen peruminen on tapahduttava viimeistään klo 17. edellisenä päivänä.

Huomioithan, että tallin yhteydessä olevat sosiaalitilat eivät ole maneesilla kävijöiden käytössä.

Jokainen käyttää maneesia omalla vastuullaan. Lapinjärven Maneesi Oy ei vastaa hevoselle, ratsastajalle tai varusteille mahdollisesti tapahtuvista vahingoista maneesissa tai sen piha-alueella.

Maneesille, estekalustolle tai muulle irtaimistolle aiheutetut vahingot on korvattava. Rikkoutumisista on ilmoitettava välittömästi.

The free version of this service uses third party cookies in order to show you relevant advertisements. By using it or by clicking OK you agree to the use of these cookies.