Kalenteri: Ratsastustunnit

Rautalammin Ratsastuskeskuksen kalenteri ja vapaat tuntipaikat

Kun varaat tuntia, toimi näin:

1. Luo itsellesi käyttäjätunnus. Ensimmäisellä kerralla tunnusta luodessasi täytät asiakastietosi, seuraavilla kerroilla kirjautumiseesi riittää mailiosoitteesi ja luomasi salasana. (Tietosi jäävät yrityksen sisäiseen käyttöön, tarkempi tietosuojaseloste www.rautalamminratsastuskeskus.fi)

2. Varaa ja peruuta tuntisi käyttäjätunnuksellasi tähän varausjärjestelmään.

Lisätietoja numerosta 0400-507189 tai mailista info@rautalamminratsastuskeskus.fi 

Kalenteriin varattujen tuntien peruutus suoraan kalenteriin. Muuten varattujen peruutus kännyyn txt/wu.

Jos varatulle tunnille ei pääse, se pitää perua mahdollisimman ajoissa, kuitenkin viimeistään 24 h ennen tunnin alkua. Äkilliset sairastapaukset tms. huomioimme niin, että yksi myöhäinen peruutus/lukukausi on maksuton, muut myöhäiset peruutukset maksavat 10 €/kpl tai puolikkaan tunnin kausikortista. Peruuttamatta jätetty tunti laskutetaan kokonaan. 

Tunnit pitää pääsääntöisesti Tiina, mutta myös tuuraavia opettajia/ohjaajia saattaa vierailla ilonamme. Minitunnit pitää joku opiskelijoistamme/harjoittelijoistamme/heppakerhonohjaajistamme. Ryhmille varatut tunnit, joille jostain syystä tulossa alle 3 ratsukkoa, voidaan toteuttaa yksäri/kaksari/tripla-menetelmällä normaaliin tuntihintaan = yhdelle ratsastusaika 30 min,  kahdelle 45 min ja kolmelle 60 min.  

Iloisia ratsastushetkiä meille kaikille! =)