Programare GIMNASTICA

Incepand cu luna AUGUST reluam cursurile de gimnastica - ONLINE. 

Cum fac o programare? Rezervarile online se fac cu minim 12 ore sau cu maxim 14 zile inainte de momentul ales. Dupa ce v-ati creat un cont, selectati sedinta dorita si introduceti-va datele de contact solicitate. Rezervarile raman valabile doar daca sunt platite anticipat (aveti posibilitatea sa achitati anticipat pretul sedintei la receptia MaternityClub / in contul MLADIN SMARANDA PFA Cod IBAN RO80BTRLRONCRT0481746001 ), in caz contrar rezervarile vor fi sterse.*In contextul pandemiei va anuntam ca nu facem incasari la receptia MaternityClub, se accepta doar platile online!  Daca rezervarea s-a finalizat cu succes, veti primi un e-mail de confirmare.  

IMPORTANT!!! Pentru abonamente, rezervarile sedintelor de gimnastica raman inregistrate doar daca abonamentul  dvs. de gimnastica este VALABIL. Cand abonamentul expira toate rezervarile dvs. ulterioare vor fi STERSE .

Achitarea serviciilor se face in contul MLADIN SMARANDA PFA Cod IBAN RO80BTRLRONCRT0481746001

Clientele noi sunt rugate sa citeasca REGULAMENTUL DE PARTICIPARE si POLITICA DE ANULARE A REZERVARILOR(click).  Va multumim!