Programare GIMNASTICA

Avand in vedere situatia actuala de epidemie cu COVID-19 si luand in calcul faptul ca se transmite foarte usor am hotarat sa alegem cea mai buna solutie - PREVENTIA. In consecinta, activitatea va fi suspendata temporar (incepand de azi, 12 martie, pana cand se va permite reinceperea activitatilor). Multumim pentru intelegere!

Pentru programare va rugam sa va creati un cont, iar apoi sa selectati clasa dorita si sa va introduceti datele de contact solicitate. Daca rezervarea s-a finalizat cu succes, veti primi un e-mail de confirmare.  

IMPORTANT!!! Rezervarile sedintelor de gimnastica raman inregistrate doar daca abonamentul dvs. de gimnastica este VALABIL. Cand abonamentul expira toate rezervarile dvs. ulterioare vor fi STERSE si aveti posibilitatea sa va reprogramati cu 0-3 ore inainte de sedinta dorita, in limita locurilor ramase disponibile. Fac exceptie de la regula de mai sus, clientele noi, pentru prima rezervare.

Clientele noi sunt rugate sa citeasca REGULAMENTUL DE PARTICIPARE si POLITICA DE ANULARE A REZERVARILOR(click).  Va multumim!