Programare GIMNASTICA

 

Cum fac o programare? Rezervarile online se fac cu minim 4 ore sau cu maxim 14 zile inainte de momentul ales. Dupa ce v-ati creat un cont, selectati sedinta dorita si introduceti-va datele de contact solicitate. Rezervarile raman valabile doar daca sunt platite anticipat (aveti posibilitatea sa achitati anticipat pretul sedintei la receptia MaternityClub / in contul MLADIN SMARANDA PFA Cod IBAN RO80BTRLRONCRT0481746001 ), in caz contrar rezervarile vor fi sterse.*In contextul pandemiei va anuntam ca nu facem incasari la receptia MaternityClub, se accepta doar platile online!  Daca rezervarea s-a finalizat cu succes, veti primi un e-mail de confirmare. Puteti sa  ANULATI rezervarea in orice moment, dar NU cu mai putin de 4 ore inainte de inceperea sedintei.

IMPORTANT!!! Pentru abonamente, rezervarile sedintelor de gimnastica raman inregistrate doar daca abonamentul  dvs. de gimnastica este VALABIL. Cand abonamentul expira toate rezervarile dvs. ulterioare vor fi STERSE .

Clientele noi sunt rugate sa citeasca REGULAMENTUL DE PARTICIPARE si POLITICA DE ANULARE A REZERVARILOR(click).  Va multumim!