Hjelp for innlogging på OH-CMK varauskirja

Avhenging av innstillingene som administrator har gjort, kan det være at du må logge inn for å se kalenderen eller gjøre endringer på den. Bare brukere spesfisert av administrator eller en superbruker på forhånd kan logge inn. Ditt brukernavn kan brukes for alle kalenderene som tilhører kontoen OH-CMK. Brukernavn for andre kontoer er ikke gyldig her.

For spørsmål om denne applikasjonen vennligst kontakt administratoren.