Hjelp for innlogging på Math Center old

Avhenging av innstillingene som administrator har gjort, kan det være at du må logge inn for å se kalenderen eller gjøre endringer på den. Studenter med en e-postadresse som ender med @leyden212.org or student.leyden212.org kan opprette et brukernavn. Ditt brukernavn kan brukes for alle kalenderene som tilhører kontoen West Leyden. Brukernavn for andre kontoer er ikke gyldig her.

For spørsmål om denne applikasjonen vennligst kontakt administratoren.