Kalenterin neuvotteluhuoneet ohje

Tervetuloa online kalenteriin neuvotteluhuoneet. Jos sinulla on kysymyksiä tähän sovellukseen liittyen, ota yhteys ylläpitäjään.
Merkintöjen selitykset
 
 Varaus, jonka on tehnyt joku toinen
 Oma varaus, klikkaa muokataksesi

Kalenterin selaaminen

Voit vaihtaa päivää klikkaamalla kolmiota päivämäärän vieressä tai klikkaamalla kuukausinäkymää oikealla. Voit katsella yksittäistä resurssia tai kaikkia samalla kertaa valitsemalla resurssit. Voit vaihtaa eri kalenterinäkymien välillä. Voit esimerkiksi tarkastella koko kuukautta tai vain yhtä päivää klikkaamalla vastaavaa sinistä välilehteä. Voit myös katsella listaa 'Vapaana' olevista ajoista.

Kun teet varausta

Kun olet tekemässä uutta varausta, valitse vapaana oleva kohta kalenterista. Voit muokata aikaisemmin luomaasi varausta klikkaamalla vastaavaa kohtaa kalenterista. Alla oleva taulukko kertoo keillä on oikeus luoda tai muokata varausta. Ylläpitäjä määrittelee mitä tietoja kysytään ja ketkä voivat tehdä muutoksia kalenteriin. Jos ikkuna on tiellä, voit siirtää sitä tarttumalla otsikkopalkkiin.

Tämän kalenterin asetukset

Ketkä voivat luoda käyttäjätunnuksen:Vain käyttäjät, jotka ylläpitäjä tai pääkäyttäjä on määritellyt etukäteen, voivat kirjautua sisään.
Ketkä voivat katsella kalenteria:Kaikki, jotka tietävät verkko-osoitteen, voivat nähdä sen
Ketkä voivat tehdä varauksia:Vain ylläpitäjä ja pääkäyttäjä voivat tehdä lisäyksiä
Ketkä voivat muuttaa varausta:Vain ylläpitäjä ja pääkäyttäjä voivat tehdä muutoksia

Takaisin