Tilaa varauskalenteri!

Tällä yhteydenottolomakkeella voit tilata varauskalenterin yrityksesi tai yhteisösi käyttöön alkaen 7,50 € kuukaudessa (vuoden sopimuksella). Jätä yhteystietosi, niin lähetämme tarkemman tarjouksen. Huom! ilman yrityksen tai yhteisön nimeä emme voi tehdä demokalenteria.

Kirjoita tähän lyhyt kuvaus siitä millaisesta varauskalenterista on kyse.
*
Huom! tämä tulee osaksi kalenterin verkko-osoitetta, joten tähän ei kannata laittaa mitään pitkää versiota nimestä.
Esimerkkejä:
1) Resurssikalenterilla voidaan varata esim. ratsastushalli, neuvotteluhuoneita, kesämökkejä, tms. joissa samaan aikaan ei voi olla useampaa varaajaa. Varaaja voi valita vapaasti ajankohdan aukioloaikojen puitteissa.
2) Kapasiteettikalenterissa voidaan asettaa lukumäärä kuinka monta varaajaa voidaan ottaa yhteen tapahtumaan. Kalenterin ylläpitäjä määrittelee kalenteriin varattavissa olevat tapahtumat etukäteen. Esim. joogatunti, jonne mahtuu max. 10 henkilöä.
3) Palvelukalenterissa voi olla useita eri resursseja, jotka pitää voida varata samanaikaisesti. Esim. sekä hammaslääkäri että huone/tuoli tulee olla samanaikaisesti vapaana, jotta varaus onnistuu.
4) Voit myös valita "en osaa sanoa", jos et tässä vaiheessa vielä tiedä mikä sopisi parhaiten.
Minkä nimisiä resursseja (esim. eri neukkareita) samaan kalenteriin tulee? Jos kyse on kapasiteettikalenterista, niin kerro sen oletusarvoinen maksimikapasiteetti. Huom! Tietoja voidaan muokata myöhemmin, joten vastaa antamalla paras arvauksesi tällä hetkellä tai voit jättää myös vastaamatta (oletusarvoisesti luodaan yksi kalenteri ja siihen yksi resurssi).
Arvioi kuinka paljon tulevia varauksia kalenterissa tai kalentereissa on yhteensä enimmillään millä tahansa ajanhetkellä. Vanhentuneita varauksia (menneisyydessä) voi olla kymmenkertainen määrä.
Esim. 2 tuntia tai 1 viikko tms. Varaaja voi tarvittaessa muuttaa kestoa tai kaikki varaukset voidaan asettaa vakiopituisiksi.
Näkymät
Valitse mitkä näkymät kalenterissa näytetään.
Oletusnäkymä
Mikä näkymä näytetään oletusarvoisesti?
Kalenterissa voidaan säätää paljon muitakin asioita. Kirjoita tähän, jos sinulla on jo nyt mielessä jotain erityistä, joka pitäisi huomioida, esim. kalenterin otsikko, ohjetekstit, aukioloajat, mahdolliset varausvahvistukset, muistutusviestit, jne.

Jos haluat lähettää liitetiedostoja, niin käytä oheista DropBox-linkkiä. Voit lähettää liitetiedostoja vaikka sinulla ei olisi DropBox-tunnuksia.


Yhteystietosi

Anna lopuksi sähköpostiosoite, jonne kalenterin linkki lähetetään. Luomme kalenterisi 1-2 arkipäivän kuluessa ja sen konfigurointia voidaan jatkaa sähköpostilla.
 
The free version of this service uses third party cookies in order to show you relevant advertisements. By using it or by clicking OK you agree to the use of these cookies.