Malminkartanon Weivarit r.y. - ilmoittautumislomake

Tällä lomakkeella voit liittyä Seuran jäseneksi ja ilmoittaa mistä seuran harrasteryhmistä olet kiinnostunut. Lähetämme tarkemmat ilmoittautumisohjeet jäsenille sähköpostilla elokuussa 2023. 

Lasten ja nuorten harrastusvuorot ovat maksuttomia jäsenille. Jäsenmaksu on vapaaehtoinen. Liittymällä jäseneksi pääsette mukaan yhdistyksen toimintaan ja tiedotuksen piiriin (muutamia viestejä vuodessa, emme jaa tai myy yhteystietoja kenellekään).

Seura saa avustuksia mm. Kannelmäen seurakunnalta, Helsingin kaupungilta, aluehallintovirastolta ja alueen yrityksiltä.  Kaupungin ja valtion avustuksien yhtenä myöntämisperusteena on jäsen- ja kävijämäärä. Toteutuneen toiminnan raportointia varten joudumme keräämään tietoja mm. kävijämääristä. Emme kuitenkaan raportoi yksittäisten kävijöiden henkilötietoja.

Osa salivuoroista on Seuralle maksuttomia vain, jos toimintaan osallistuvat ovat yhdistyksen jäseniä.

Pyydämme ystävällisesti täyttämään oheisen lomakkeen ja liittymään yhdistyksen jäseneksi rastimalla kyseisen ruudun. Jos täytät lomakkeen huollettavan puolesta, niin voit liittyä samalla myös itse Yhdistyksen jäseneksi.

Vuorojen ajat ja paikat löydät kotisivultamme osoitteessa http://malminkartanonweivarit.fi/. Vuoroilla on myös omat WhatsApp-ryhmät, joiden kautta tiedotetaan muutoksista. Voit myös seurata ilmoitteluamme Facebookissa sivulla Malminkartanon Weivarit r.y. Lapset tai ryhmässä Malminkartanon Weivarit. Jäsenenä saat lisäksi ajankohtaista tietoa vuoroista sähköpostiisi.


Harrasteryhmä

Kuvaile tässä mistä harrasteryhmistä olette kiinnostuneet. Ryhmät menevät pääsääntöisesti ikäryhmittäin (ala-asteikäiset, yläasteikäiset, aikuiset, jne.)

Huollettavan tiedot

*
Etu- ja sukunimi (kirjoita tähän "ei huollettavia", jos liityt itse jäseneksi.
Lempi- tai kutsumanimi
*
Esim. 2011 (kirjoita tähän kuluva vuosi, jos liityt itse jäseneksi - emme kerää aikuisten jäsenten syntymävuosia).

Omat tiedot

*
Etu- ja sukunimi
Puhelinnumero suositellaan annettavaksi erityisesti, jos ilmoitat lomakkeella huollettavia.
*
*
Jos huollettavalla on eri osoite, anna se kohdassa "Muuta" (yhdistyslaki edellyttää, että jäsenrekisterissämme on kaikkien jäsenten osoitetiedot).
Ilmoittamalla kaikkien samassa taloudessa asuvien henkilöiden nimet ja sähköpostiosoitteet, voitte liittyä jäseniksi samalla kertaa. Anna tässä huollettavan sähköpostiosoite, jos haluatte, että myös hän saa Yhdistyksen tiedotteet. Tässä voi myös antaa huollettavan osoitteen, jos hän asuu eri osoitteessa kuin huoltajansa.
Viestintä
Jäsenmaksu on vapaaehtoinen. Jäsenmaksun (esim. 5 €) voi maksaa yhdistyksen tilille IBAN: FI32 1470 3501 1332 87. BIC-koodi: NDEAFIHH