Malminkartanon Weivarit r.y. - ilmoittautumislomake

Tällä lomakkeella voitte ilmoittaa huollettavanne Seuran toiminnan piiriin ja ilmoittautua yhdistyksen jäseniksi.

Lasten ja nuorten harrastusvuorot ovat maksuttomia jäsenille. Jäsenmaksu on vapaaehtoinen. Liittymällä jäseneksi pääsette mukaan yhdistyksen toimintaan ja tiedotuksen piiriin (muutamia viestejä vuodessa, emme jaa tai myy yhteystietoja kenellekään).

Seura saa avustuksia mm. Helsingin kaupungilta ja aluehallintovirastolta.  Kaupungin ja valtion avustuksien yhtenä myöntämisperusteena on jäsenmäärä. Lisäksi osa salivuoroista on Seuralle maksuttomia vain, jos toimintaan osallistuvat ovat yhdistyksen jäseniä. Toteutuneen toiminnan raportointia varten joudumme keräämään tietoja mm. kävijämääristä.

Pyydämme ystävällisesti täyttämään oheisen lomakkeen huolellisesti mikäli huollettavanne osallistuu toimintaamme. Samalla lomakkeella voi myös liittyä yhdistyksen jäseneksi rastimalla kyseisen ruudun.

Tarkista vuorojen ajat ja paikat kotisivultamme osoitteessa http://malminkartanonweivarit.fi/. Voit myös seurata ilmoitteluamme Facebookissa sivulla Malminkartanon Weivarit r.y. Lapset tai ryhmässä Malminkartanon Weivarit.


Huollettavan tiedot

*
Etu- ja sukunimi
Lempi- tai kutsumanimi
*
Esim. 2010

Huoltajan tiedot

*
Etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite on pakollinen mikäli liityt samalla jäseneksi
*
Anna tässä huoltajan katuosoite. Jos huollettavalla on eri osoite, anna se kohdassa "Muuta".
Ilmoittamalla kaikkien samassa taloudessa asuvien henkilöiden nimet ja sähköpostiosoitteet, voitte liittyä jäseniksi samalla kertaa. Anna tässä huollettavan sähköpostiosoite, jos haluatte, että hänestäkin tulee yhdistyksen jäsen. Tässä voi myös antaa huollettavan osoitteen, jos hän asuu eri osoitteessa kuin huoltajansa.
Viestintä
Jäsenmaksu on vapaaehtoinen. Jäsenmaksun (esim. 5 €) voi maksaa yhdistyksen tilille IBAN: FI32 1470 3501 1332 87. BIC-koodi: NDEAFIHH