Apollon Yhteiskoulun vanhempainyhdistyksen liittymislomake

 

Apollon Yhteiskoulun vanhempainyhdistyksen tarkoituksena on edistää oppilaiden huoltajien ja koulun välistä yhteistoimintaa. Yhdistys toimii kotien ja koulun tukena niiden pyrkimyksessä luoda lapsille hyvä oppimis- ja kasvuympäristö sekä edistää heidän tasapainoista ja monipuolista kehitystään. Lisäksi yhdistyksen kautta on mahdollista tuoda esille jäsenistön kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä.

Vanhempainyhdistys kuuluu Suomen Vanhempainliittoon, joka on varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen oppilaitosten yhteydessä toimivien vanhempainyhdistysten yhteistyöjärjestö.

Jos haluat liittyä Apollon Yhteiskoulun vanhempainyhdistykseen, täytä alla oleva liittymiskaavake. Jäsenyytesi kestää yhtä pitkään kuin sinulla on huollettavia Apollon Yhteiskoulussa. Halutessasi voit yhdistykseen liittyessä maksaa 5 euron liittymismaksun. Jos et jostain syystä halua olla yhdistyksen varsinainen jäsen, niin voit myös liittyä kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenmaksu on yksityisiltä 5 euroa ja yrityksiltä 50 euroa. Maksun voi suorittaa tilille

HELSINGIN OP PANKKI OYJ

PITÄJÄNMÄEN KONTTORI

FI32 5721 7720 0489 19

 


Liittymislomake

*
Liittyjän nimi
*
Esim. 050 123 4567
*
*
Esim.
Kalle Koululainen, 7A
Kerttu Koululainen, 9B
 
The free version of this service uses third party cookies in order to show you relevant advertisements. By using it or by clicking OK you agree to the use of these cookies.