Vierailut Aalto-yliopisto Junior Labiin

Tervetuloa varaamaan vierailua Aalto-yliopisto Junior Labiin! Vapaiden ja varattavissa olevien vuorojen otsikossa näkyy merkintä (0/1). Varauksia voi tehdä nyt koko lukuvuodelle 22-23.

Tilamme on mitoitettu yhdelle kouluryhmälle kerrallaan, ja voimme ottaa enintään noin 30 oppilasta kerrallaan laboratorioomme. Oppilasmäärä riippuu myös työpajasta, joka on tarkoitus tehdä.

Näin teet varauksen:

Huomaathan, että jokaisella vuorolla on saatavilla vain kyseisen aihealueen työpajoja. Kunkin vuoron valikoiman näet klikkaamalla vuoroa. Keskipäivän lyhyemmät vuorot on tarkoitettu alakouluille.

Varaa vuoro suoraan kalenterista klikkaamalla vapaata vuoroa ja valitse tämän jälkeen "Uusi varaus". Syötä pyydetyt tiedot. Onnistuneen varauksen jälkeen järjestelmä lähettää sinulle automaattisesti vahvistusviestin. Jos viestiä ei näy, tarkista roskapostikansio. Työpajan ohjaaja on sinuun yhteydessä sähköpostitse ennen työpajaa ja sopii kanssasi tarkemmista yksityiskohdista.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää kalenterin käytöstä tai yleisesti Juniorin työpajoista, ole yhteydessä vierailukoordinaattori Pilvi Saaristoon (pilvi.saaristo@aalto.fi).