Aalto-yliopisto Juniorin virtuaaliset työpajat

Tervetuloa varaamaan Aalto-yliopisto Juniorin virtuaalista työpajaa! Vapaat ja varattavissa olevat vuorot näkyvät kalenterissa vaaleansinisinä. Tällä hetkellä varauksia otetaan ajalle 6.9.-29.10.

Näin teet varauksen:

Varaa vuoro suoraan kalenterista klikkaamalla vapaata vuoroa. Syötä pyydetyt tiedot ja laina "Luo varaus" -nappia. Järjestelmä avaa tämän jälkeen varauslomakkeen, joka tulee täyttää ennen kuin varaus tallentuu järjestelmään. Varauslomakkeessa kerrot mm. toivotun tarkan kellonajan työpajalle sekä työpajan aiheen.

Huomioithan, että järjestelmä tekee automaattisesti kolmen tunnin mittaisen varauksen. Tarkan aloitusajan työpajalle voit toivoa itse, kunhan työpaja päättyy viimeistään varatun ajan päättyessä. Onnistuneen varauksen jälkeen järjestelmä lähettää sinulle automaattisesti vahvistusviestin. Jos viestiä ei näy, tarkista roskapostikansio.

Työpajan ohjaaja on sinuun yhteydessä sähköpostitse ennen virtuaalista työpajaa ja sopii kanssasi tarkemmista yksityiskohdista (mm. tarkka ajankohta, tarvittavat välineet ja ohjeet työpajaan liittymiseen).

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää kalenterin käytöstä tai yleisesti Juniorin työpajoista, ole yhteydessä vierailukoordinaattori Pilvi Saaristoon (pilvi.saaristo@aalto.fi).