Timebestilling

Velkommen til ambassadens timebestillingssystem for å søke om fødselsnummer og/eller pass. MERK: Du må opprette deg som bruker (registrer e-postadresse og opprett personlig valgt passord) før du kan logge inn (øverst i høyre hjørne) for å reservere time. (Hvis ikke det vises ledige tider nedenfor, vil det heller ikke være ledige tider når du logger inn).

OBS per 31/3: Leverandøren av norske pass melder om råvaremangel og redusert produksjonskapasitet. Dette skyldes pandemien og krigen i Europa. Situasjonen rammer Norge og flere andre europeiske land. Politidirektoratet ber derfor søkere som allerede er i besittelse av et annet lands pass, og som ikke umiddelbart har behov for norsk pass, om å vente med sin søknad til høsten 2022 eller senere. 

Ser du ikke noe ledige tidspunkt betyr det at vi dessverre er fullbooket for øyeblikket (det skyldes ikke feil i systemet). Det kan også komme avbestillinger og ekstra tider. Det blir lagt ut nye tider i begynnelsen av en måned for etterfølgende måned. Dersom det er kritisk (gjelder ikke feriereiser), kan du kontakte oss på e-post. Dersom du ikke har bestilt time på forhånd, kan vi ikke betjene deg.

Vennligst reserver ett tidspunkt per person og i søkers navn.

Det er viktig at du har med all nødvendig dokumentasjon for å søke om pass eller fødselsnummer, ellers risiker du å bli avvist og må bestille ny time. Se her for krav til dokumentasjon.

Hvis du allerede har bestilt time kan du finne den under Agenda-knappen. Du kan endre avtaletidspunkt/dato ved å endre dato og klokkeslett i eksisterende avtale. Dersom du må avlyse/endre avtalen, vennligst logg inn og slett avtalen du ikke ønsker.  Avtale kan bestilles/avbestilles selv inntil 12 timer før avtaletidspunkt. Hvis du må avbestille senere enn 12 timer før avtalen, vennligst skriv en kort e-post til ambassaden.

Timebestillingssystemet er utelukkende til søknad om fødselsnummer og pass. Gjelder det notarialforretninger, ber vi deg kontakte ambassaden på e-post: cph.konsulat@mfa.no 

Det er lagt ut tider til og med juni 2022. Nye tider for juli 2022 blir lagt ut 3. juni i tidsrommet kl. 09-12. Følg med regelmessig da det kan komme avbestillinger og ekstra tider.