Timebestilling

Velkommen og takk for at du benytter konsulatets timebestillingsystem for å søke om pass ved ambassaden i København. MERK: Du må opprette deg som bruker før du kan logge inn (øverst i høyre hjørne) for å reservere time.

Vennligst reserver ett tidspunkt per person og i søkers navn.

Dersom du ikke har bestilt time på forhånd, kan vi ikke betjene deg. Avtale kan bestilles/avbestilles inntil 12 timer før avtaletidspunkt.

Ønsker du å bestille/avbestille tid senere enn dette, eller gjelder det notarialforretninger, ber vi deg kontakte ambassaden på e-post: cph.konsulat@mfa.no 

Hvis du allerede har bestilt time kan du finne den under Agenda-knappen. Ser du ikke noe ledige tidspunkt betyr det at vi dessverre er fullbooket for øyeblikket. Vi åpner for flere tider fortløpende og har foreløpig lagt ut tider til og med 27. november ( uke 48).

Dersom du må avlyse/endre avtalen, vennligst logg inn og slett avtalen du ikke ønsker.

Vi gjør oppmerksom på at pga. koronasituasjonen er det begrenset mulighet for å vente på ambassaden før din avtalte tid. Vi anmoder derfor om at du så vidt mulig møter presis til ditt avtaletidspunkt (verken før eller senere). Hvis døren til publikumsekspedisjonen er låst, vennligst ring på døren til ambassaden (høyre side) ved ankomst.

NB: Om du ikke har med all nødvendig dokumentasjon når du møter på ambassaden, risikerer du å måtte booke en ny tid. Se her for krav til dokumentasjon