Timebestilling

Velkommen til ambassadens timebestillingssystem for å søke om fødselsnummer og/eller pass. MERK: Du må opprette deg som bruker (registrer e-postadresse og opprett personlig valgt passord) før du kan logge inn (øverst i høyre hjørne) for å reservere time. (Hvis ikke det vises ledige tider nedenfor, vil det heller ikke være ledige tider når du logger inn).

Ser du ikke noe ledige tidspunkt betyr det at vi dessverre er fullbooket for øyeblikket (det skyldes ikke feil i systemet). Dersom det er kritisk (gjelder ikke feriereiser), kan du kontakte oss på e-post. Dersom du ikke har bestilt time på forhånd, kan vi ikke betjene deg.

Vennligst reserver ett tidspunkt per person og i søkers navn.

Det er viktig at du har med all nødvendig dokumentasjon for å søke om pass eller fødselsnummer, ellers risiker du å bli avvist og må bestille ny time. Se her for krav til dokumentasjon.

Hvis du allerede har bestilt time kan du finne den under Agenda-knappen. Du kan endre avtaletidspunkt/dato ved å endre dato og klokkeslett i eksisterende avtale. Dersom du må avlyse/endre avtalen, vennligst logg inn og slett avtalen du ikke ønsker.  Avtale kan bestilles/avbestilles inntil 12 timer før avtaletidspunkt. 

Timebestillingssystemet er utelukkende til søknad om fødselsnummer og pass. Gjelder det notarialforretninger, ber vi deg kontakte ambassaden på e-post: cph.konsulat@mfa.no