Programul claselor de grup Pilates & Yoga

Gasiti mai jos un calendar cu clasele studio-ului pe zile ale saptamanii.

Pasi de urmat pentru programare la ora:

PASUL 1: Dati click pe " Conectare " in coltul sus dreapta al ecranului

PASUL 2: Daca aveti deja un cont creat introduceti e-mailul si parola dvs pentru a va conecta; Daca este prima data cand va programati, selectati " Creaza cont nou de utilizator " , urmati pasii si creati contul dvs in 2 secunde

PASUL 3: Dupa ce va conectati, puteti vizualiza saptamana curenta cu sedintele de pilates & yoga aferente, cat si toate evenimentele. Dati click pe sedinta/evenimentul care va intereseaza, apoi alegeti " Programare noua " si " Creaza programare " , din nou " Creaza programare" ca sa va inscrieti.

Gata!  Veti primi un nou e-mail de confirmare a programarii si un reminder cu o zi inainte de inceperea orei.

Va puteti programa cu pana la 1 ora inainte de inceperea clasei, in limita locurilor disponibile, la orice sedinta de Pilates & Yoga.

Daca se intampla sa nu mai puteti veni la ora, va rugam sa va anulati programarea cu cel putin 2 ore inainte de inceperea ei. In caz contrar aceasta ora se va scadea din abonamentul dvs curent. Daca nu aveti abonament activ, veti achita costul unei sedinte (60 lei/pers)

Cand toate locurile sunt ocupate, va puteti inscrie si veti figura pe lista de asteptare. In cazul in care cineva isi anuleaza programarea, prima persoana in asteptare este reclasata si primeste instiintare prin e-mail.

Anularea programarii . Click pe ora la care vreti sa renuntati si in dreapta numelui dvs este o iconita " Editare " ; click pe ea si apoi " Sterge programare ". Programarea dvs a fost anulata.

Daca doresti sa fii la curent cu noutatile si promotiile Vitality, te poti inscrie aici la newsletter: https://vitalitystudioro.nzmt.eu/subscribe