Hjelp for kalenderen CrossFit Kristiansand Timeplan

Velkommen til kalender på nett for CrossFit Kristiansand Timeplan. For spørsmål om denne applikasjonen vennligst kontakt administratoren.
Forklaring til symboler som er brukt
 
 Tilgjengelige klasse, klikk for å registere
 Full klasse, klikk for mer informasjon
√Du er registert eller satt på venteliste for denne klasse

Naviger i kalenderen

Du kan navigere til en annen dato ved å klikke på trekanten ved siden av valgt dato, eller ved å klikke på en dato i månedskalenderen på høyre side. Du kan velge mellom forskjellige visninger av kalenderen. Du kan for eksempel vise en hel måned eller bare en dag på en side ved å klikke på den tilhørende teksten på det lyseblå skillearket. Du kan få en liste over tilgjengelige plasser i kalenderen ved å trykke på 'Ledig'-skillearket.

Opprette bookinger

Opprett en ny bookinger ved å klikke på en tilgjengelig klasse. Du kan endre tidligere opprettede bookinger ved å klikke på de i klasse hvor de ble opprettet. Tabellen nedenfor forteller hvem som har lov til å opprette eller endre bookinger. Administratoren bestemmer hvilken informasjon som må legges inn og hvem som kan gjøre endringer i kalenderen. Når et vindu dekker noe kan du flytte det ved å dra det bort ved å klikke på tittellinjen.

Innstillinger gjeldende for denne kalenderen

Hvem kan kan opprette et brukernavn:Alle som kjenner web-adressen kan opprette et brukernavn.
Hvem kan se kalenderen:Alle som kjenner web-adressen kan se det
Hvem kan legge til bookinger:Brukere må logge inn for legge til noe
Hvem kan endre bookinger:Alle som kan legge til noe kan endre sine egne bookinger

Tilbake