Βοήθεια για το πρόγραμμα BloodDonation 25NOV23

Καλώς ορίσατε στο online πρόγραμμα για BloodDonation 25NOV23. Για ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.
Το κλειδί για τα χρησιμοποιούμενα σύμβολα
 
 Διαθέσιμα θέση, κάντε κλικ για να εγγραφείτε
 Πλήρες θέση, κάντε κλίκ για περισσότερες πληροφορίες
 Είστε εγγεγραμμένος ή στη λίστα αναμονής για αυτό το θέση

Πλοηγηθείτε στο πρόγραμμα

Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε μια διαφορετική ημερομηνία κάνοντας κλίκ στα τρίγωνα δίπλα στην τρέχουσα ημερομηνία, ή κάνοντας κλίκ μέσα στο μηνιαίο περιηγητή στη δεξιά μεριά. Μπορείτε να δείτε μια λίστα με τις διαθέσιμες θέσεις επιλέγοντας την ετικέτα 'Διαθέσιμα'.

Δημιουργία ραντεβού

Δημιουργήστε νέο ραντεβού κάνοντας κλικ σε ένα διαθέσιμο θέση. Μπορείτε να επεξεργαστείτε ραντεβού που προηγήθηκαν και έχετε δημιουργήσει κάνοντας κλικ πάνω τους στο θέση όπου έχουν δημιουργηθεί. Ο παρακάτω πίνακας δείχνει ποιος επιτρέπεται να δημιουργήσει ή να επεξεργαστεί ραντεβού. Ο διαχειριστής καθορίζει ποιες πληροφορίες πρέπει να καταχωρηθούν και ποιος μπορεί να κάνει αλλαγές στο πρόγραμμα. Όταν ένα παράθυρο είναι μπροστά σας μπορείτε πολύ απλά να το μετακινήσετε σέρνοντας το από την μπάρα στον τίτλο.

Επιλογές πρόσβασης για αυτό το πρόγραμμα

Ποιος μπορεί να δημιουργήσει ένα όνομα χρήστη:Οποιοσδήποτε γνωρίζει την διεύθυνση της ιστοσελίδας σας μπορεί να δημιουργήσει ένα λογαριασμό σύνδεσης.
Ποιος μπορεί να δει το πρόγραμμα:Οποιοσδήποτε γνωρίζει την διεύθυνση του ιστότοπου μπορεί να το δει
Ποιος μπορεί να προσθέσει ραντεβού:Οποιοσδήποτε μπορεί να το δει μπορεί και να προσθέσει κάτι
Ποιος μπορεί να αλλάξει ραντεβού:Μόνο ο διαχειριστής και οι υπερχρήστες μπορούν να κάνουν αλλαγές

Πίσω