Βοήθεια για το πρόγραμμα Energym group training

Καλώς ορίσατε στο online πρόγραμμα για Energym group training. Για ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.
Το κλειδί για τα χρησιμοποιούμενα σύμβολα
 
 Διαθέσιμα θέση, κάντε κλικ για να εγγραφείτε
 Πλήρες θέση, κάντε κλίκ για περισσότερες πληροφορίες
√Είστε εγγεγραμμένος ή στη λίστα αναμονής για αυτό το θέση

Πλοηγηθείτε στο πρόγραμμα

Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε μια διαφορετική ημερομηνία κάνοντας κλίκ στα τρίγωνα δίπλα στην τρέχουσα ημερομηνία, ή κάνοντας κλίκ μέσα στο μηνιαίο περιηγητή στη δεξιά μεριά. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών όψεων για το πρόγραμμα, για παράδειγμα μπορείτε να δείξετε έναν ολόκληρο μήνα ή μόνο μία μέρα σε μία σελίδα, κάνοντας κλίκ στο αντίστοιχο γαλάζιο κουμπί. Μπορείτε να δείτε μια λίστα με τις διαθέσιμες θέσεις επιλέγοντας την ετικέτα 'Διαθέσιμα'.

Δημιουργία κρατήσεις

Δημιουργήστε νέο κρατήσεις κάνοντας κλικ σε ένα διαθέσιμο θέση. Μπορείτε να επεξεργαστείτε κρατήσεις που προηγήθηκαν και έχετε δημιουργήσει κάνοντας κλικ πάνω τους στο θέση όπου έχουν δημιουργηθεί. Ο παρακάτω πίνακας δείχνει ποιος επιτρέπεται να δημιουργήσει ή να επεξεργαστεί κρατήσεις. Ο διαχειριστής καθορίζει ποιες πληροφορίες πρέπει να καταχωρηθούν και ποιος μπορεί να κάνει αλλαγές στο πρόγραμμα. Όταν ένα παράθυρο είναι μπροστά σας μπορείτε πολύ απλά να το μετακινήσετε σέρνοντας το από την μπάρα στον τίτλο.

Επιλογές πρόσβασης για αυτό το πρόγραμμα

Ποιος μπορεί να δημιουργήσει ένα όνομα χρήστη:Οποιοσδήποτε γνωρίζει την διεύθυνση της ιστοσελίδας σας μπορεί να δημιουργήσει ένα λογαριασμό σύνδεσης.
Ποιος μπορεί να δει το πρόγραμμα:Οποιοσδήποτε γνωρίζει την διεύθυνση του ιστότοπου μπορεί να το δει
Ποιος μπορεί να προσθέσει κρατήσεις:Οποιοσδήποτε μπορεί να το δει μπορεί και να προσθέσει κάτι
Ποιος μπορεί να αλλάξει κρατήσεις:Μόνο ο διαχειριστής και οι υπερχρήστες μπορούν να κάνουν αλλαγές

Πίσω