Hjelp for kalenderen Skihytta

Spørsmål stilles til Jensen Media
E-post: thore@jensenmedia.no
Mobil: 95109243

Forklaring til symboler som er brukt

Reservasjon opprettet av noen andre
 Reservasjon opprettet av deg, klikk for å endre

Naviger i kalenderen

Du kan navigere til en annen dato ved å klikke på trekanten ved siden av valgt dato, eller ved å klikke på en dato i månedskalenderen på høyre side. Du kan velge mellom forskjellige visninger av kalenderen. Du kan for eksempel vise en hel måned eller bare en dag på en side ved å klikke på den tilhørende teksten på det lyseblå skillearket.

Opprette reservasjoner

Opprett nye reservasjoner ved å klikke på et tomt område i kalenderen. Du kan endre tidligere opprettede reservasjoner ved å klikke på de. Tabellen nedenfor forteller hvem som har lov til å opprette eller endre reservasjoner. Administratoren bestemmer hvilken informasjon som må legges inn og hvem som kan gjøre endringer i kalenderen. Når et vindu dekker noe kan du flytte det ved å dra det bort ved å klikke på tittellinjen.

Innstillinger gjeldende for denne kalenderen

Hvem kan kan opprette et brukernavn:Alle som kjenner web-adressen kan opprette et brukernavn.
Hvem kan se kalenderen:Alle som kjenner web-adressen kan se det
Hvem kan legge til reservasjoner:Brukere må logge inn for legge til noe
Hvem kan endre reservasjoner:Alle som kan legge til noe kan endre sine egne reservasjoner

Tilbake