Hjälp att använda bokningssidan Klubbhus

Hej och välkommen till MSS bokningskalender för våra båtar, släp och lokaler!

Glöm inte att läsa policyn nedan så att du är införstådd i vad som gäller.

MSS Policy för båt Lån & Hyra av båtar

Har du problem? Skicka då ett mail till kansli@malmosegelsallskap.

Tänk på att svar kan dröja då vi är en idell idrottsförning där vi är idiella medlemmar som arbetar för föreningen.

Beskrivning av använda symboler

Hyra - Klubbhus skapad av någon annan
 Hyra - Klubbhus skapad av dig, klicka för att redigera
 Ledig plats, klicka för att skapa en Hyra - Klubbhus

Att navigera i schemat

Du kan gå till ett annat datum genom att klicka på pilarna, eller genom att klicka i månadskalendern på höger sida. Du kan välja mellan olika vyer, t.ex. titta på en hel månad eller bara en dag genom att klicka på motsvarande flik.

Att skapa Hyra - Klubbhus

Skapa nya Hyra - Klubbhus genom att klicka på ett tomt utrymme i schemat. Du kan redigera tidigare skapade Hyra - Klubbhus genom att klicka på dem. Tabellen nedan visar vem som får skapa eller redigera Hyra - Klubbhus. Administratören väljer vilka uppgifter som måste anges och vem som kan göra ändringar i schemat. När ett fönster är i vägen kan du bara flytta det genom att klicka och dra i rubrikraden.

Åtkomstinställningar för detta schema

Vem kan skapa inloggningsnamn:Vem som helst som känner till adressen kan skapa ett inloggningsnamn.
Vem kan se schemat:Vem som helst som känner till webbadressen kan se
Vem kan lägga till Hyra - Klubbhus:Endast administratörer kan skapa nya poster
Vem kan ändra Hyra - Klubbhus:Endast administratören kan göra ändringar

Tillbaka