Ohje kalenterin Jacobs Tormach CNC Mill kirjautumiseen

Riippuen ylläpitäjän määrittämistä asetuksista, saatat joutua kirjautumaan sisään nähdäksesi kalenterin tai tehdäksesi siihen muutoksia. Opiskelijat, joiden sähköpostiosoite päättyy @berkeley.edu voivat luoda käyttäjätunnuksen. Käyttäjätunnuksellasi voidaan hallita kaikkia kalentereita, jotka kuuluvat tiliin Reservations.

Jos sinulla on kysymyksiä tähän sovellukseen liittyen, ota yhteys ylläpitäjään.

Takaisin