Hjelp for kalenderen Tennisbaner

Velkommen til kalender på nett for Tennisbaner. For spørsmål om denne applikasjonen vennligst kontakt administratoren.
Forklaring til symboler som er brukt

Reservasjon opprettet av noen andre
 Reservasjon opprettet av deg, klikk for å endre
 Ledig, klikk for å opprette en reservasjon

Naviger i kalenderen

Du kan navigere til en annen dato ved å klikke på trekanten ved siden av valgt dato, eller ved å klikke på en dato i månedskalenderen på høyre side. Du kan velge å bare bare vise en ressurs eller alle på samme side ved å klikke på ressursvelgeren. Du kan velge mellom forskjellige visninger av kalenderen. Du kan for eksempel vise en hel måned eller bare en dag på en side ved å klikke på den tilhørende teksten på det lyseblå skillearket. Du kan få en liste over tilgjengelige plasser i kalenderen ved å trykke på 'Ledig'-skillearket.

Opprette reservasjoner

Opprett nye reservasjoner ved å klikke på et tomt område i kalenderen. Du kan endre tidligere opprettede reservasjoner ved å klikke på de. Tabellen nedenfor forteller hvem som har lov til å opprette eller endre reservasjoner. Administratoren bestemmer hvilken informasjon som må legges inn og hvem som kan gjøre endringer i kalenderen. Når et vindu dekker noe kan du flytte det ved å dra det bort ved å klikke på tittellinjen.

Innstillinger gjeldende for denne kalenderen

Hvem kan kan opprette et brukernavn:Alle som kjenner web-adressen kan opprette et brukernavn.
Hvem kan se kalenderen:Alle som kjenner web-adressen kan se det
Hvem kan legge til reservasjoner:Brukere må logge inn for legge til noe
Hvem kan endre reservasjoner:Alle som kan legge til noe kan endre sine egne reservasjoner