Hjelp for innlogging på Møterom

Avhenging av innstillingene som administrator har gjort, kan det være at du må logge inn for å se kalenderen eller gjøre endringer på den. Bare e spesfisert av administrator eller en superbruker på forhånd kan logge inn. Ditt brukernavn kan brukes for alle kalenderene som tilhører kontoen nhage. Brukernavn for andre kontoer er ikke gyldig her.

For spørsmål om denne applikasjonen vennligst kontakt administratoren.

Tilbake