Kalenterin ptcurling ohje

Tervetuloa online kalenteriin ptcurling. Jos sinulla on kysymyksiä tähän sovellukseen liittyen, ota yhteys ylläpitäjään.
Merkintöjen selitykset

Vapaa aika, klikkaa varataksesi
 Varattu aika, klikkaa nähdäksesi yksityiskohdat
 Tämä aika on varattu sinulle tai olet jonotuslistalla

Kalenterin selaaminen

Voit vaihtaa päivää klikkaamalla kolmiota päivämäärän vieressä tai klikkaamalla kuukausinäkymää oikealla. Voit vaihtaa eri kalenterinäkymien välillä. Voit esimerkiksi tarkastella koko kuukautta tai vain yhtä päivää klikkaamalla vastaavaa sinistä välilehteä. Voit myös katsella listaa 'Vapaana' olevista ajoista.

Kun teet varausta

Kun olet tekemässä uutta varausta, valitse vapaana oleva aika. Voit muokata aikaisemmin luomaasi varausta valitsemalla vastaava aika kalenterista. Alla oleva taulukko kertoo keillä on oikeus luoda tai muokata varausta. Ylläpitäjä määrittelee mitä tietoja kysytään ja ketkä voivat tehdä muutoksia kalenteriin. Jos ikkuna on tiellä, voit siirtää sitä tarttumalla otsikkopalkkiin.

Tämän kalenterin asetukset

Ketkä voivat luoda käyttäjätunnuksen:Kuka tahansa, joka tietää verkko-osoitteen, voi luoda käyttäjätunnuksen.
Ketkä voivat katsella kalenteria:Kaikki, jotka tietävät verkko-osoitteen, voivat nähdä sen
Ketkä voivat tehdä varauksia:Sisäänkirjautumista edellytetään, jotta voi tehdä lisäyksiä
Ketkä voivat muuttaa varausta:Kuka tahansa, joka voi tehdä lisäyksiä, voi myös muuttaa omaa varausta

Takaisin