Spinningschema

Välkommen till Lärbro IF's spinning! Vi kör flera pass i veckan året om till oslagbara priser: intropass, klassisk spinning, spinning/styrka, pulspass och intervallpass. Registrera ett nytt konto eller logga in för att göra bokningar. Deltagare som har varit inaktiva en längre tid kan behöva registrera sitt konto på nytt vid återaktivering.

Första passet är gratis, malia larbrospin@gmail.com så får du hjälp med din bokning! För att därefter kunna göra bokningar måste du ha krediter på ditt konto. Dessa köper du i vår webshop. Observera att bokningen låses för avbokningar 3 h innan passets början. Efter denna tid går det inte längre att avboka och outnyttjad kredit fryser inne. Nya bokningar går att göra fram till 5 min innan passets början.

Personer på väntelista (fulla pass) placeras automatiskt på ordinarie lista i mån av plats, fram till 3 timmar innan passets början. Du ser att du står på väntelistan genom att det är ett  W  framför din "editera-ikon" när du klickar på passet. Klicka i "skicka epost" när du skapar eller editerar din bokning så får du ett mail om du får en ordinarie plats på passet.

Har du några frågor, tveka inte att maila till larbrospin@gmail.com!

Då bokningstjänsten är en tredjepartstjänst rekommenderar vi att du inte använder samma lösenord här som till dina andra viktiga konton.