Plan hier je eigen afspraak!

Welkom!

Welkom bij de online agenda van Movimento. Merel is op dit moment op reis door Europa en doet afstandsbalansen op dinsdag en vrijdag. Een afspraak hiervoor boek jijzelf in de week van je keuze.

Voor een fysieke afspraak ben je in deze agenda op het juiste adres. Klik op het tabje 'vrij'  boven de agenda om te zien wanneer Merel in Nederland is om face to face balansen te geven. Je kunt nu een afspraak maken voor 5+6 december 2023. bij Yogastudio Citta.

Om een afspraak te kunnen maken moet je inloggen met je naam en e-mailadres. Klik op een van de witte vakjes. Die is nog vrij. Blauw is al bezet.

Nieuwe klanten doen er goed aan 2x door te plannen met ongeveer 2 á 3 weken ertussen. Je krijgt een bevestigingsmail met een link naar het intakeformulier. Vul dat gelijk in als je nieuw bent bij Merel.

Als het zelf boeken niet lukt, mail dan naar merel@movimento.nl of what's app naar 06-13047395.

Geplande afspraken kun je zelf verwijderen tot 2 dagen van te voren door op jouw afspraak te klikken. Wil je korter op de afspraak afzeggen, mail dan naar praktijkmovimento@gmail.com.

Indien je minder dan 24 uur van te voren wilt afzeggen what's app dan naar 06-13047395. Je krijgt wel de factuur voor het consult.

Tot snel!

Merel Slotboom, erkend en professioneel kinesiologe

*Merel geef face to face balansen bij Yogastudio Citta, Coppeliaschouw 1, Zoetermeer. Betaald parkeren op straat en gratis in de garage. Neem plaats in de wachtkamer. Merel komt je halen.

Merel Slotboom


Prijzen BTW vrijgesteld