Plan hier je eigen afspraak!

Welkom!

Welkom bij de online agenda van Movimento. Merel is op dit moment op reis door Europa en doet afstandsbalansen op vrijdag. Een afspraak hiervoor boek jijzelf in de week van je keuze.

Voor een fysieke afspraak ben je in deze agenda op het juiste adres. Klik op het tabje 'vrij'  boven de agenda om te zien wanneer Merel in Nederland is om face to face balansen te geven. 

Merel zal 15 en 16 november werken bij Vrouw&Klinieken in Lelystad en 17 tot en met 19 november bij Studio Citta in Zoetermeer. LET OP! Dit is omgekeerd van wat je gewend bent. 

Om een afspraak te kunnen maken moet je inloggen met je naam en e-mailadres. Klik op een van de witte vakjes. Die is nog vrij. Blauw is al bezet.

Nieuwe klanten doen er goed aan 2x door te plannen met ongeveer 2 á 3 weken ertussen. Je krijgt een bevestigingsmail met een link naar het intakeformulier. Vul dat gelijk in als je nieuw bent bij Merel.

Als het zelf boeken niet lukt, mail dan naar praktijkmovimento@gmail.com of what's app naar 06-13047395.

Geplande afspraken kun je zelf verwijderen tot 2 dagen van te voren door op jouw afspraak te klikken. Wil je korter op de afspraak afzeggen, mail dan naar praktijkmovimento@gmail.com.

Indien je minder dan 24 uur van te voren wilt afzeggen what's app dan naar 06-13047395. Je krijgt wel de factuur voor het consult.

Tot snel!

Merel Slotboom, erkend en professioneel kinesiologe

*Studio Citta, Coppeliaschouw 1, Zoetermeer **V&K, Zaanstraat 6N, Lelystad

Merel Slotboom


Prijzen BTW vrijgesteld