Plan hier je eigen afspraak!

Welkom!

Welkom bij de online agenda van Movimento. Niels Asbeek Brusse, Merel's zoon is kinesioloog en Brain Gym en OBO instructeur. Hij geeft fysieke balansen in Delft.

Wil je je aanmelden? Log dan eerst in. Heb je nog geen inlog. Maak die dan. Je kunt kiezen uit hele uren tussen 10-16 uur op maandag, dinsdag en woensdag. Klik op een van de witte vakjes. Die is nog vrij. Blauw is al bezet.

Na het invullen van je gegevens word je naar een Ideal omgeving geleid om te betalen. Je betaalt 75,- voor een prive balans en 90,- voor een zakelijke. Je krijgt een bevestigingsmail en factuur.

Graag stipt aanwezig zijn op de Lagosweg 23, Delft. Parkeren kan in de straat. Niels doet de deur voor je open. (bel hem per telefoon. De bel op het pand wordt niet goed gehoord)

Je kunt ook zelf contact opnemen met Niels via What's app of telefoon op: 06-83997316.

Nieuwe klanten doen er goed aan 2x door te plannen met ongeveer 2 á 3 weken ertussen. De tweede afspraak kan ook op afstand: /Afstandsbalans Niels

Geplande afspraken kun je zelf verwijderen tot 2 dagen van te voren door op jouw afspraak te klikken. Wil je korter op de afspraak afzeggen, mail dan naar praktijkmovimento@gmail.com.

Indien je minder dan 24 uur van te voren wilt afzeggen what's app dan naar 06-83997316. Je factuur is dan niet meer terug te boeken.

Tot snel!

Niels Asbeek Brusse, Kinesioloog en Brain Gym instructeur Website Niels Mail Niels

niels

Niels Asbeek Brusse


Prijzen 21% BTW