Hjelp for kalenderen Samtale med studentpastor

Velkommen til kalender på nett for Samtale med studentpastor. For spørsmål om denne applikasjonen vennligst kontakt administratoren.
Forklaring til symboler som er brukt
 
 Tilgjengelige tid, klikk for å registere
 Full tid, klikk for mer informasjon
 Du er registert eller satt på venteliste for denne tid

Naviger i kalenderen

Du kan navigere til en annen dato ved å klikke på trekanten ved siden av valgt dato, eller ved å klikke på en dato i månedskalenderen på høyre side. Du kan velge mellom forskjellige visninger av kalenderen. Du kan for eksempel vise en hel måned eller bare en dag på en side ved å klikke på den tilhørende teksten på det lyseblå skillearket. Du kan få en liste over tilgjengelige plasser i kalenderen ved å trykke på 'Ledig'-skillearket.

Opprette reservasjoner

Opprett en ny reservasjoner ved å klikke på en tilgjengelig tid. Du kan endre tidligere opprettede reservasjoner ved å klikke på de i tid hvor de ble opprettet. Tabellen nedenfor forteller hvem som har lov til å opprette eller endre reservasjoner. Administratoren bestemmer hvilken informasjon som må legges inn og hvem som kan gjøre endringer i kalenderen. Når et vindu dekker noe kan du flytte det ved å dra det bort ved å klikke på tittellinjen.

Innstillinger gjeldende for denne kalenderen

Hvem kan kan opprette et brukernavn:Alle som kjenner web-adressen kan opprette et brukernavn.
Hvem kan se kalenderen:Alle som kjenner web-adressen kan se det
Hvem kan legge til reservasjoner:Brukere må logge inn for legge til noe
Hvem kan endre reservasjoner:Alle som kan legge til noe kan endre sine egne reservasjoner

Tilbake