Reservering av kajakk

Du reserverer en kajakk ved å markere hvilken kajakk det gjelder for deretter å trykke på et tomt område på timeplanen. Da får du opp et vindu hvor du kan definere fra og til dato samt klokkeslett.

Kajakkene nede er merket med nummer. Kajakk nummer 1 er kortere enn de andre og egner seg ikke veldig til personer over 1.75m. Pass på at du reserverer det kajakknummeret som du plukker med deg.

Kajakkene kan kun lånes ut 2 dager evt en helg. Lån utover det må godkjennes av gruppeleder. Krav til lån av kajakkene er våttkort eller lengre erfaring. Kontakt gruppeleder for spørsmål om dette.

Kajakkene er i sykkelgarasjen på Kokstad. Det skal være enkelt å hente de inn og ut samt vaske de der etter bruk. Kajakken øverst bør man være 2 personer for å hente ned, det er normalt den korte kajakken som ligger øverst.

Utstyret som hører til, står i gangen mellom dame- og herre-garderoben like innenfor sykkelgarasjen. Husk å markere antall som tas ut, og som legges på plass igjen, i listen som ligger i skapet.

De forskjellige kajakkene kommer opp i kalenderen med følgende farger:
Kajakk 1: Blå
Kajakk 2: Rød
Kajakk 3: Grønn
Kajakk 4: Gul

For booking av spinning, sykkel og veiledningstimer, følg link under:
http://www.supersaas.com/schedule/ABB_BIL/TRENING

For booking av Squash, følg linken under:
http://www.supersaas.com/schedule/ABB_BIL/SQUASH

For spørsmål til Kajakk-gruppen eller booking av kajakk:
Helge Hagen, Int nr 95301

For spørsmål eller problemer med SuperSaas:
Marius Sandvik, Int nr 95382

Bruker Logg inn



Opprett en ny brukerkonto


Glemt passord?