Varauskalenteri

Tervetuloa Ratun tallin varauskalenteriin. Tuntien varaamiseen tarvitset käyttätunnukset. 

Uusi asiakas - olethan yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

 

SYKSYN 2020 TUNTIPAIKAT VARATTAVISSA
Syksyn tunnit alkavat 10.8.2020. Nykyiset asiakkaat voivat varata oman tuntipaikkansa Paulalta joko sähköpostilla ratu.ratsastuskoulu(a)gmail.com tai puhelimitse 0440474305 30.6.2020 asti. 

Tämän jälkeen vapaana olevat tuntipaikat avataan kaikille varattavaksi.

 

KORONAVIRUSRAJOITUKSET TALLILLA

1.6.2020 pääsemme palaamaan normaalimpaan arkeen ja ryhmäkoot palaavat 6 ratsukon ryhmiksi. Lasten tunteja koskevat hevostenhoito rajoitukset poistuvat ja lapset pääsevät hoitamaan ratsuja itse.

Otamme myös NoShoutit taas käyttöön, mutta jokaisella tulee olla mukana omat kuulokkeet (3,5mm liitäntä, yleinen esim. puhelimien kuulokkeissa). Kuulokkeita voi myös ostaa tallilta. Käytämme NoShoutia myös maastotunneilla.

Tallille tultaessa on muistettava pestä kädet huolellisesti saippualla. On erittäin tärkeää edelleen noudattaa myös hyviä turvaetäisyyksiä hevosia hoitaessa ja tallilla oleskellessa. Ethän tule tallille mikäli olet sairaana tai lähipiirissäsi on sairastuneita.

Seuraamme tarkkaan viranomaisohjeita ja tilanteen kehittymistä. Muutoksia tunteihin voi tulla nopeallakin aikataulla, mikäli tilanne sitä vaatii. Seuraathan oman tuntisi aikataulua varauskalenterista.